8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Mitingde görevli polisler stres attı

Nusaybin ilçesinde DTP tarafından düzenlenen ''Ne AK Parti Ne Ergenekon Çözüm Demokratik Cumhuriyet'' mitinginde görev alan polisler, günün yorgunluğunu ve stresini düğünde halay çekerek attı.

Gün boyunca miting alanı çevresi, hükümet konağı ve ilçe merkezinde güvenliği sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi Amirliği'nde görevli polis ekipleri, gecenin sonunda 27 Mayıs Caddesi'nde yapılan düğüne katıldı. Nusaybin Emniyet Müdürü Hüseyin Bilgilioğlu, Çevik Kuvvet Amiri Tanju Özdemir ve polis memurları günün yorgunluğunu halay çekerek attı. Polis memurları, düğün meydanında çevik kuvvet panzerinin etrafını saran çocuklarla sohbet ederek ağlayan bir çocuğu panzere bindirdi. Nusaybin'e atandığı günden bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteren Emniyet Müdürü Bilgilioğlu, her gün mesai bitiminde bir evi ziyaret ederek ev halkının sorunlarını dinliyor.

MİTİNG BİTİMİNDE ÇOCUKLARA TOP, KEK VE TATLI DAĞITILDI

DTP Eş Başkanı Ahmet Türk ve Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın katıldığı mitingde ise korkulan olmadı. İlçede 1 haftadır süren tedirginlik mitingin bitimiyle sona erdi. Mitinge katılanların dağılacağı ana caddeler üzerinde Emniyet Müdürü Bilgilioğlu'nun talimatıyla polis ekipleri tarafından çocuklara futbol topu, kek ve tatlı dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?