2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Muammer Güler'e medya ilgisi

MUAMMER GÜLER'E MEDYA İLGİSİ

12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Türkiye’nin birçok ulusal TV kanalı kameralarını Mardin’e çevirerek Muammer Güler’in seçim çalışmalarına yöneldi.

Güler için özel canlı yayın araçları gönderen ulusal TV kanallarının yaptığı programlar Mardin’in tanıtımında da önemli rol oynamaya başladı. Son olarak Beyaz TV ve TGRT’nin özel seçim programlarına konuk olan AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, Mardin kültürü ve tarihi hakkında bilgiler vererek güçlü bir AK Parti iktidarıyla Mardin’in tarihi boyunca görmediği çok büyük hizmetleri göreceğini açıkladı.

Güler, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seçimin Nabzı programında program sunucusu Ferda Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Muammer Güler, Mardin’in önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve yapılacak birkaç büyük projeyle bu potansiyelin ekonomiye kazandırılacağını ifade etti. Mardin’in tarihi ve turistik bölgelerinin de yoğun olarak tanıtıldığı programda antik dokusuyla kentin dünyada eşi benzeri olmayan bir kent haline geleceğini ifade eden Güler, güçlü bir AK Parti iktidarıyla gerekli ödeneklerin en kısa zamanda sağlanacağını ve Mardin kale kazılarının tamamlanarak turizme açılacağı müjdesini de verdi.

TGRT Haber’e de konuk olan AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, seçmenlere gücü bölmeyin çağrısında bulunarak, “Son dönemlerde bazı oy simsarları türedi. Mardinli hemşehrilerim şerefli ve namusludur. Oy namustur. Parayla alınmaz, parayla satılmaz. Herkesin oylarına sahip olacağına inanıyorum ve demokrasinin işlemesi için hür iradeyle sandığa giderek gücü bölmeden hizmet edebileceğine inandığı partiye oy vermesini diliyorum. AK Parti'nin 8,5 yılda gerçekleştirdiği hizmetler ortada. AK Parti'ye ve kadrolarına güvendiğim, inandığım için bu parti çatısı altında ülkeme ve milletimize hizmet etmek için AK Parti'yi seçtim” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde gece gündüz sürdüren Muammer Güler’in katıldığı ulusal TV programları Mardin tanıtımı içinde büyük önem taşıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 16:17:02
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 17:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?