7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Muhtarlar teşekküre geldi

15 YIL SONRA HİZMETLE BULUŞAN 9 KÖYÜN MUHTARINDAN MARDİN VALİSİ DURUER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mardin'in Savur ilçesine bağlı 9 köye 15 yıl sonra ilk defa hizmet gidince muhtarlar, Vali Hasan Duruer ile İl Genel Sekreteri Halil Homan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi tarafından Savur ilçesinin 9 köyünde 15 yıl aradan sonra yapılan yol ve altyapı çalışmasının ardından bir araya gelen 9 köyün muhtarı Mardin Valisi Hasan Duruer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler. 9 köyün muhtarı adına teşekkürlerini ileten Savur ilçesine bağlı Erkulan Köyü Muhtarı Şerif Yıldız, köylerine 15 yıl aradan sonra ilk defa hizmet geldiğini vurgulayarak, Vali Duruer ve İl Genel Sekreteri Homan sayesinde köy yolları ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

En ücra köşeye kadar eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Vali Hasan Duruer ise, "Mardin'nin 9 ilçesi ve 520 köyüne hizmet götürmek için gece-gündüz ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. Yıllardır hizmet götürülemeyen köylerimiz vardır. Önceliği bu köylere veriyoruz. Şu anda yeni projelerimiz var. İlk etapta bütün köy yollarını parke taşı döşemek için yeni seyyar parke üretim aracı almayı hedefliyoruz. Şu anda yıllardır hizmet götürülemeyen Savur'a bağlı 9 köyün yolları için yaklaşık

79 kilometre yol çalışması yapıldı. Altyapı çalışması tamamlanmak üzeredir. Hizmet götürülemeyen köylerin vebali bizden sorulur. Köylerimiz de hizmete, güzel şeylere layıktır. Bu konuda İl Genel Sekreteri Halil Homan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

15 YIL SONRA HİZMETLE BULUŞAN 9 KÖYÜN MUHTARINDAN MARDİN VALİSİ DURUER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:58:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 23:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?