8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

MÜSİAD kampanyasına büyük ilgi

MARDİN'DE MÜSİAD'IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA HALKTAN BÜYÜK İLGİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi ve Kızılay Diyarbakır Şubesi'nin işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına halk yoğun ilgi gösterdi.

MÜSİAD Mardin Şubesi üyesi Abdulvahap Iırmak'ın koordinatörlüğünde başlatılan kan bağışı kampanyası her kesimden ilgi gördü. Sabah erken saatlerinde Yenişehir'de anayol kenarına kurulan çadıra gelerek kan vermeye başlayan Mardinli vatandaşlar çadır önünde kuyruk oluşturdu. Kampanyaya gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını, kan vermenin insanın sağlığı açısından da çok önemli olduğunu belirten MÜSİAD Şube Başkanı Kazım Aksoy, "MÜSİAD olarak bu tür etkinlikleri zaman zaman yapacağız. Bütün sivil toplum

örgütlerinin aynı hassasiyetle sık sık böyle kampanyalar yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu konuda halkımızın göstermiş olduğu ilgi çok güzel, bu ilgiden dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kızılay Diyarbakır Şubesi'nden gelen görevli ve yetkililer de kampanyaya halkın gösterdiği yoğun ilginin çok sevindirici olduğunu kaydederek, "Diğer sivil toplum örgütlerine iyi bir örnek teşkil edeceğini umut ediyoruz. MÜSİAD Mardin Şubesi'nin bu faaliyetlerini takdir ile karşılıyoruz MÜSİAD camiasına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MARDİN'DE MÜSİAD'IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA HALKTAN BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 10:25:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 14:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?