7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

MÜSİAD'tan referandum yorumu

MÜSİAD MARDİN ŞUBE BAŞKANINDAN REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, Anayasa paketinin millet için çok yönlü yararlar getireceğini söyledi.

Referandumda yüzde 58'lik 'evet' oyunun halkın demokrasiye olan talebine işaret ettiğini kaydeden Aksoy, "Bizler İş Adamları Derneği olarak halk oylamasının olumlu bir şekilde neticelenmesi için gereken her türlü hassasiyeti gösterdik. Bütün MÜSİAD üyelerinin gösterdiği çabadan dolayı hepsine teşekkür ediyorum, tüm halkımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Değişiklik paketinin millet için çok yönlü yararlar getireceğini belirten Aksoy, "Daha önce de kamuoyuna yaptığımız açıklamalarda da ifade ettiğimiz gibi, bu değişiklik paketi özellikle iş adamlarına ve ekonomiye önemli ölçüde katkılar sağlayacak, iş adamlarının ve ekonominin önündeki engelleri kaldıracaktır. İstikrarlı bir ekonomi siyasete de damgasını vuracak, olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Bundan sonra iktidarın söz verdiği gibi ilk fırsatta Anayasa'nın tümünü değiştirecek adımlar atmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 11:38:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 17:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?