2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Nusaybin'de pompalı dehşet: 5 yaralı

NUSAYBİN'DE POMPALI DEHŞETİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde cezaevinden 4 ay önce çıkan bir kişi, eline aldığı pompalı tüfekle 2'si çocuk 5 kişiyi yaraladı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Bahçebaşı köyünde ikamet eden ve 4 ay önce cezaevinden çıkan Süleyman M., eline aldığı pompalı tüfekle rastgele ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu köyde yaşayan F.A., S.D., Y.., N.D. ve S.N. yaralandı. Köylüler tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Olayla ilgili açıklama yapan Bahçebaşı köyü Muhtarı Selahattin Aka, Süleyman M.'nin yeni cezaevinden çıktığını ve sürekli olarak köyde olaylar çıkardığını ileri sürdü. Süleyman M.'nin cezaevinden çıkar çıkmaz birkaç köylüden para istediğini iddia eden Muhtar Aka, "Elinde satırla bir eve saldırdı. Karakola şikayet ettik. Jandarma geldi aldı. Savcılık serbest bıraktı. Birkaç olay daha yapıp serbest bırakıldıktan sonra kaymakam ve savcılığa dilekçe verdim. En son savcılığa dilekçe vermeye gittiğimde köy muhtarı olmama rağmen bazı yetkililer beni savcının odasına almadı" dedi.

Muhtar Selahattin Aka, ayrıca Süleyman M. ile hiçbir köylünün husumetinin bulunmadığını belirterek bu şahsın el bombası ile köyde dolaştığını da iddia etti.

NUSAYBİN'DE POMPALI DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2011 Pazar 14:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?