5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Öğrencilere diş fırçası dağıtıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Sıtkı Türkoğlu İlköğretim Okulu'nda öğrencilere diş fırçası ve diş macunu dağıtımı yapıldı. 
Türk Periodontoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Yaşar Aykaç'ın aracılığıyla gönderilen 'Colgate' marka diş macunları ve diş fırçaları öğrencilere özel ambalajlar içerisinde dağıtıldı. 

Sıtkı Türkoğlu İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Sıraç Atan ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Törende Sıtkı Türkoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Karaboğa tarafından davet edilen Diş Hekimi Mustafa İsmailoğlu, öğrencileri ağız ve diş sağlığı taramasından geçirdi. Daha sonra diş macunu ve fırçası dağıtımı yapıldı. 

Okul aile birliği temsilcisi Meryem Tekin'in de hazır bulunduğu törende Konuşan Sıtkı Türkoğlu Okul Müdürü Karaboğa, "Okulumuz kurucusu merhum Sıtkı Türkoğlu'nun oğlu Tarık Türkoğlu'nun girişimleriyle Türk Periodontoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Yaşar Aykaç aracılığıyla Colgete firması tarafından öğrencilerimize dağıtılmak üzere özel poşetler içerisinde, resimli kullanma kılavuzu ile birlikte okulumuza bin 300 adet diş fırçası ve macunu gönderildi. Bu önemli katkıyı öğrencilerimizle paylaşmanın
heyecanını yaşarken, bu konuda bize katkıları olan çok değerli hocamız Prof. Dr. Yaşar Aykaç ve Colgete firması yetkililerine tüm öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 12:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep tarman IP: 88.226.7.xxx Tarih : 29.01.2009 14:11:52

patronum mehmet ali hoca yı diş macunu ve fırçalarını dağıtırken görmek şaşırtıcı ama helal olsun gurur duydum inşaallah toplum destekli ve topluma yararlı böyle etkinliklerde görmek takdire şayan bir davranıştır.