8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Öğretmen ve Polisevi de doldu

Bu yıl yerli ve yabancı turistlerin beklenenin üzerinde ilgi gösterdiği Mardin'de, Öğretmenevi ve Polisevi'nde yılın 6 ayı boyunca yüzde 100 doluluk oranı yaşandı.


Mardin Öğretmenevi Müdürü Sait Kerimoğlu, 72 yatak, 200 kişi kapasiteli restoran, 250 kişilik iki tane toplantı salonu, lokal, kuaför, kütüphane ve internet hizmeti bulunan Öğretmenevi'nin bundan sonra sadece öğretmenlere değil herkese hizmet sunacağını belirterek, "Her gün sabah kahvaltısı, öğlen tabldot servisi ve akşam alakart yemek servisleriyle Mardin halkına en temiz, en kaliteli ve ucuz hizmeti veriyoruz" dedi.


2008 yılında yapacakları yenilikler hakkında da bilgi veren Kerimoğlu, özellikle yerel kültüre katkı sağlamak amacıyla projeler ürettiklerini söyledi. Projelerden birinin Mardin müziğini tanıtma projesi olduğunu kaydeden Kerimoğlu, "Proje çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan müzik orkestrası 12 Ocak 2008 Cumartesi akşamından itibaren ailelere yönelik canlı müzik programı yapacak. Düzenli olarak her hafta bu programlara devam edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 11:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?