5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Öğretmenlerin hummalı çalışması

Mardin'in Midyat ilçesinde 75. Yıl İMKB İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri el birliği ile okullarını yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamak için çalıştılar.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Midyat 75. Yıl İMKB İlköğretim Okulu öğretmenleri öğrencilere daha temiz ve sağlıklı bir ortam oluşturmak için 24 derslikli okulda hummalı temizlik için seferber oldular. Sabahın erken saatlerinde okula gelen öğretmenler, sınıfları tek tek elden geçirdi.

Sınıfları, koridorları temizleyen bay ve bayan öğretmenlerin yaptıkları kutsal görevin yanı sıra fedakarlık göstermeleri takdir topladı. Okul Müdürü İhsan Düz, 30 öğretmenin aldığı ortak karar sonunda okulda onarıma giriştiklerini belirterek, yeni döneme başlarken öğrencilere temiz ortam oluşturduklarından ve bu denli fedakar öğretmenlerle çalışmaktan gurur duyduğunu ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 14:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
öğretmen midyat IP: 81.213.132.xxx Tarih : 26.09.2009 17:16:02

reklam kokan hareketler bunlar... aynı ilçede diğer öğretmenler ne fedakarlıklar yapıyorlar ama kimseye anlatma gereği duymuyorlar... ben bu tür haberleri çok gereksiz buluyorum sonuçta ben de bir öğretmenim...