3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Okul onarımları devam ediyor

Mardin'de onarıma alınan bütün okullarının tadilatlarını sürdüren onarım ekibi, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 

Konu hakkında açıklama yapan Milli Eğitim İl Müdürü Selim Uran, okullardaki onarım çalışmalarına erken başladıklarını söyledi. Uran, Vali Mehmet Kılıçlar'ın talimatı üzerine okul onarımlarının erken ihaleye çıkarıldığını belirtti. 2006-2007 eğitim-öğretim yılına eksiksiz başlamak istediklerini ifade eden Müdür Uran, "Valimizin talimatı üzerine okullardaki onarım çalışmalarına erken başlandı. 11 Eylül tarihine kadar bütün okulların bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmış olacak. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz koşullarda eğitim görmelerini sağlanmış olacak" dedi. 

Milli Eğitim Müdürü Selim Uran, Mardin'de yaşanan öğretmen açığını sözleşmeli öğretmenlerle kapatacaklarını da sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 21:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HACI ÇETİN IP: 212.156.168.xxx Tarih : 15.09.2006 05:36:47
onarım şart tabi ama en önemlisi eğitimin onarılması gerekır bence sadece öğretmenle olmaz tabi gereken destekler yapılmalı çoçuğa okulu sevdirecek şeyler yapılmalı yanı çoçuk sabah olsada okula gıtsem demelıiyi bir ortam oluşturulmalı umarım benı anlıyor ve hak veriyorsunuzdur