5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Ömerli'de uyuşturucuya 8 tutuklama

Mardin'in Ömerli ilçesinde İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri operasyonda 6 poşet içinde 6 kilo 455 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden dördü tutuklandı.
Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada il ve ilçelerde uyuşturucu madde kaçakçılarına yönelik sürdürülen çalışmalar sonucunda Ömerli ilçesinde 6 kilo 455 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "İlimizden Batı illerine uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ile Ömerli İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince düzenlenen operasyonda 6 poşet içerisinde toplam 6 kilo 455 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olay ile ilgili 8 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, çıkarıldıkları adli mercilerce A.D., A.B., H.T. ve A.S. isimli 4 şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuşlardır" denildi.

Ömerli'ye atanan ilk kadın Emniyet Amiri olan Gonca Yangel yönetimindeki ekiplerin operasyonda gösterdiği başarı ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 18:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?