5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Pamukçu’ya Mardinspor forması

Mardinspor kulübü başkanı Hadi Çomaktekin ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin belediye başkanı Metin Pamukçu’yu makamında ziyaret etti. Pamukçu’ya Mardinspor forması hediye edildi.

Mardinspor kulübü başkanı Hadi Çomaktekin şunları söyledi: “Belediye başkanımız Sayın Metin Pamukçu, çok zor günler geçiren Mardinspor’un her zaman yanında olmuştur. Belediyenin imkanları dahilinde elinden geleni yapmaya çalışmıştır. Mardinspor’a verdiği ihale parası da bunun en güzel örneğidir. Bizim bir nebze de olsa rahatlamamızı sağlayan Metin Pamukçu’ya çok teşekkür ediyorum. Mardinspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bu takım hepimizin. Lütfen Mardinspor’a destek olalım.” dedi.

Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ise şunları söyledi: ”İmkanlarımız dahilinde ilimizin tek takımı olan Mardinspor’a katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki takımımız para sıkıntısı hiç çekmesin; ama maalesef Mardinspor zor günler geçiriyor. Sözümüzde durduk ve şehir içi minibüs hattı ihalesinden gelen para Mardinspor’a verdik. Mardinspor’u biraz da olsa rahatlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman Mardinspor’un yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Ziyaret sonunda katkılarından dolayı Mardin belediye başkanı Metin Pamukçu’ya Mardinspor forması hediye edildi.

Burak Erdem / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:14:36
Güncelleme :2 Ocak 2009 Cuma 20:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?