4
Mayıs
2024
Cumartesi
MARDİN

Park halindeki TIR'a çarptı: 2 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir otomobil, park halindeki TIR'a çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Kızıltepe-Ceylanpınar karayolu 5. kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden Mardin'in Kızıltepe ilçesi istikametine seyir halindeki 63 HC 725 plakalı otomobil, yoğun sisin etkili olduğu bölgede, bir benzin istasyonunun önünde yol kenarına park etmiş 47 PL 271 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada kimliği tespit edilemeyen otomobil sürücüsü ve içinde çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği bölgeye giden Kızıltepe İlçe Belediye Başkanlığı itfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan yaralıları uzun uğraşlar sonucunda çıkardı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Kızıltepe Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralılardan Suriye uyruklu olan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kasım Akgedik, Abdullah Çapan ile Suriye uyruklu olan Muhammed Tiaari ve Maktabaa Alli'nin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2012 Çarşamba 10:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?