2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Polis noktasında patlama

MARDİN'DE PATLAMA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün gece geç saatlerde polis noktası önünde patlama meydana geldi. Maddi hasarın meydana geldiği patlamada can kaybı olmadığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, gece geç saatlerde Çağçağ Caddesi üzerinde bulunan Şehit Fevzi Deniz polis noktası önünde bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında bölgeye sevk edilen Özel Harekat timleri ve polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra ara sokaklarda arama çalışmaları başlattı. Patlamayla ilgili Çağçağ Caddesi ve polis noktasında geniş kapsamlı çalışma başlatan Nusaybin Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, patlamaya neden olan cismin ses bombası olduğunu tespit

etti. Büyük bir gürültüyle patlamaya neden olan ses bombası parçalarını toplayan ekipler, incelemelerini sürdürüyor. Patlama sonrasında bölgeye gelen Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü İsmet İlker Ayhan, inceleme yapan ekiplerden bilgi aldı. Maddi hasarın meydana geldiği patlamada can kaybı olmadığı belirtilirken, saldırgan veya saldırganların yakalanması için başlatılan inceleme ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2011 Salı 12:33:04
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 14:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?