7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Polis öğrencileri sevindirdi

Mardin'in Midyat ilçesinde polis, fakir ve ihtiyaç sahibi ilköğretim okulu öğrencilerini aldığı rengarenk kıyafetler ile sevindirdi.

Tük Polis Teşkilatı'nın 163. Kuruluş Yıl Dönümü Haftası münasebeti ile Midyat Emniyet Müdürlüğü; Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir grup esnafla ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonunda öğrencilere kıyafet yardımında bulundu. Okul idareleri tarafından belirlenen öğrenciler, sabah saatlerinde giyim ve konfeksiyoncular çarşısına getirildi ve öğrencilere bu konuda destek veren giyim mağazalarında beğendikleri kıyafetler alındı.

Görevli kadın polislerin anne şefkati ile giydirdikleri, yaşları 9 ila 16 yaş arasında değişen öğrencilere, polis ağabeyleri de baba şefkati ile hediyelerini poşetleyerek verdi. Sıcak bir ortamın oluştuğu sohbette, öğrencilerle yakından ilgilenen Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Çelik öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan bu çalışmanın, öğrencilerle kaynaşma ve dayanışma adına olumlu bir gelişme olduğunu belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Çelik, "Teşkilatımızın 163. kuruluş yılı münasebeti ile her yıl düzenli yaptığımız bir uygulama. Öğrencilerimizin bizleri ve Türk Polis Teşkilatı'nı daha yakından görmesine daha iyi tanımasına yardımcı olduğuna inanıyorum. Amacımız öğrencilerimizin eğitimlerine ve ailelerine maddi imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaktır. Bu konuda bize yardımcı olan Midyat esnafına da ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinden Bilal Sünger de, "Hem hayatımızı koruyan hem de böyle bir günde bize destek veren polis ağabeylerim ve bizi giydiren polis ablalarıma samimi ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Türk Polis Teşkilatı'nın nice kuruluş yılını daha başarılı günlerle geçirmesini dilerim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 15:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?