7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Polisten çikolatalı karşılama

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde İpek Yolu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.


Kızıltepe İpek Yolu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Halit Avcılar İle Emniyet Amiri Turan Şahin tarafından Emniyet Müdürlüğü'nün kapısında karşılanan çocuklara çikolata ikram edildi. Kendisini ziyaret eden miniklere polisin halkın huzuru ve refahı için gece gündüz görevde olduğunu anlatan Emniyet Müdürü Avcılar, "Polis kötü niyetli insanların korkusudur.

İyi niyetli vatandaşların ise huzuru ve güvenini sağlıyor. Siz miniklerin de o iyi niyetli insanlardan biri olmanız için çok çalışmanız gerekiyor. Derslerinize çalışarak yarınların idarecileri olacaksınız. Aranızdan birileri yarınlarda bugün bizim olduğumuz makamlarda olacak. Biz, polisler olarak sizleri çok seviyoruz ve sizlerden tek isteğimiz büyüklerinin sözünü dinleyen ve derslerine iyi çalışan birer bireyler olmanızdır" dedi.


Avcılar'a merak ettikleri konularla ilgili sorular da soran miniklere, trafik, asayiş ve 155 Polis İmdat çalışmaları hakkında bilgi verildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 12:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?