7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Polisten öğrencilere giyim yardımı

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından alınan giyim eşyaları ihtiyaç sahibi 600 lise öğrencisine dağıtıldı.

Nusaybin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından temin edilen 400 adet mont ve 200 adet pantolon, Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ve polis memurları tarafından Emire Gözü Lisesi'nde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 10 Nisan Polis Bayramı'nda Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) sporcularına ayakkabı hediye ettiklerini hatırlatan Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin, "Bugün de kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz mont ve pantolonları öğrencilerimize dağıtıyoruz. Polis, her zaman halkının ve öğrencilerinin yanındadır. Öğrencilerimize katkıda bulunduğumuz için mutluyuz" dedi.

Bu tür yardımları yapmaya devam edeceklerini de ifade eden Şahin, öğrencilerin, ülkenin geleceği olduğunu ve iyi bir eğitim almaları için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Emire Gözü Lisesi Müdürü Nizamettin Al ise, yardımlarından dolayı Emniyet Teşkilatına teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 11:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?