5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Polisten okul bahçesi düzenlemesi

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Yalımköy İlköğretim Okulu bahçesi yeniden düzenlendi. Büro amirliğinde görevli polisler okul istinat duvarı için harç kardı, bahçe duvarının yıkılan kısımlarını onardı.

Yalımköy İlköğretim Okul Müdürü'nün talepleri doğrultusunda, Mardin Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri okul bahçesinin çevre düzenlemesini yaptı. Ağaç ve çiçek dikme yerleri hazırlandı, okul bahçe duvarının yıkılan kısımları onarıldı. Büro ekipleri Karayolları Müdürlüğü ile görüşerek çıkma kaldırım taşları temin ederken Mardin Belediyesi'ne ait araçlarla taşların okul bahçesine taşınmasını sağladı. Toplum Destekli Polislik Bürosu Amiri Başkomser Serdar Yıldız, "Hayırsever vatandaşımız tarafından çimento ihtiyacı karşılanmış, personelimiz ve çalışması karşılığında herhangi bir ücret talep etmeyen duvar ustası tarafından okul bahçesinde çiçek ve ağaç dikme alanları oluşturulmuştur. Öğrencilerin güzel bir ortamda teneffüslerini geçirmelerine ve ders aralarında rahat etmelerine imkan sağladık" dedi.

Okul Müdürü Reşat Güzel, yapılan çalışmadan memnuniyet duyduğunu belirterek polis-vatandaş kaynaşmasının en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi. Güzel, "Toplum Destekli Polislik Bürosu'na ve polislerine teşekkür ederim. Okulumuz bahçesini öğrencilerimizle birlikte çalışarak düzenlediler. Polis-Vatandaş kaynaşma ve dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:10:02
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 22:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?