30
Nisan
2024
Salı
MARDİN

'Profilo buluşması' Mardin'de

Beyaz eşya tüketiminin en büyük firmalarından olan Profilo’nun tüm ürünlerini tüketicilerle buluşturmak ve kampanyalarını tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği Türkiye turunun son etabı, Mardin’de sonuçlandı. Katılımcıların eğlenceli oyunlarla Profilo ürünleri ile tanıştığı herkese açık "Profilo Buluşması", Mardin’de 70 personel, 13 TIR ve özel tasarımlı dev bir çadırla vatandaşların beğenisine sunuldu.

Yetişkinlerden çok çocukların rağbet ettiği fuar alanında düzenlenen oyunlara katılmak için sıraya giren çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu.

Profilo Satış Direktörü Mehmet Hizal, "Etkinliğe ilgi beklediğimizden çok yoğun oldu. ZiyaretçilerProfilo Buluşması’nda eğlenceli oyunlarla ürünlerimizi tanıma fırsatı buldular. Özellikle çocuklar aktivite alanındaki oyunlarla hoşça vakit geçirdiler. Bu durum konseptimizde ve reklamlarımızda çocuklar üzerinde yoğunlaşmamızla da paralellik gösterdi. Reklamlarımızda olduğu gibi stand alanında da ürünlerimiz çocuklar tarafından test edilmiş oldu" şeklinde konuştu.

iha-mardin
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 15:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?