5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Ramazan müjdesi

Mardin Belediyesi'nin girişimleri sonucu Fırıncılar Odası, Ramazan ayı boyunca çift pide ekmeğini 1 (bir) liraya satma kararı aldı. Karar perşembe gününden itibaren uygulanacak.

Mardin Fırıncılar Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Murat Sara, 500 gram çift pide ekmeğini Ramazan ayı boyunca 1 liraya satacaklarını söyledi. Sara, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun bu kararı almalarında büyük katkısı olduğunu da sözlerine ekledi.

Fırıncılar Odası Başkanı Murat Sara, kararı bildirmek için Mardin Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Zülfikar Gerkes'i makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Zülfikar Gerkes, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun, Mardin halkına ucuz ekmek yedirmek için büyük girişimleri olduğunu söyleyerek, "Ucuz ekmek yedireceğimiz için çok mutluyuz. Dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine bir nebze de olsa katkıda bulunduk. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 17:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa IP: 88.226.5.xxx Tarih : 19.08.2009 15:50:36

kardeşim memleketin her yerinde ekmek fiatları 30-40 kuruş arasında gezinirken kime ve hangi akılla minnet edercesine ramazanda 50 kuruşta sabitleyeceğinizi söyliyorsunuz. Mardin belediyesinde gölge bir başkan var. ve bu başkan bu işi yapacak kadar kapasitede olmadığını her uygulamasıyla gösteriyor.