2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Ramazan öncesi denetim

MARDİN ZABITASI'NDAN RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM

Mardin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla gıda imalatı ve satışı yapan işyerlerinde denetim yaptı.

Başta fırın ve pastaneler olmak üzere; kasap, market, lokanta ve manavları denetleyen Zabıta ekipleri, esnafı fiyat ve temizlik konusunda uyardı. Kaldırım işgalleri konusunda da gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için ay boyunca denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini söyleyen Zabıta Müdürü Enver Ademhan, "Tüm esnafı temizlik ve fiyat konusunda uyardık. Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Denetimlerimiz Ramazan ayı boyunca

devam edecektir. İşletme sahiplerinden de imal etmiş oldukları ürünleri mutlaka temiz ve hijyen ortamlarda yapmaları ve satışa öyle sunmaları konusunda uyardık" dedi.

Denetimlerde işyerlerinin temizliği, çalışanların portör muayene kartları, çalışanların kıyafetleri, fırınlarda ekmeklerin gramajlarını kontrol edildi. İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarının kontrolünü de gerçekleştiren ekipler, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

MARDİN ZABITASI'NDAN RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM
MARDİN ZABITASI'NDAN RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 15:23:00
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 18:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?