29
Nisan
2024
Pazertesi
MARDİN

'Sağlıklı gülücükler' kampanyası start aldı

Mardin Yatılı Bölge İlköğretim okullarında okuyan 15 bin öğrenciye, ’Sağlıklı Gülücükler Kampanyası’ çerçevesinde diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Metro Firması ve Mardin Valiliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Gülücükler Kampanyası, Mardin Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda törenle başlatıldı. Törene, Mardin Valisi M. Temel Koçaklar, Metro Genel Müdürü Hakan Ergin, Emniyet Müdürü İsmet Taşhan ve Sağlık İl Müdürü Celal Abakay katıldı. Öncelikle öğrencilere ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilerin verildiği toplantıda konuşan Mardin Valisi Temel Koçaklar, bölgede ilköğretim çağında olan 15 bin öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıtıldığını, bu sayıyı 1 milyona yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Metro Genel Müdürü Hakan Ergin ise kampanyaya imza atmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Dünyanın en gözde açık müzelerinden biri olan Mardin’de böyle bir kampanyaya imza atmaktan dolayı mutluyuz. Binlerce çocuğumuza yeniden gülümsemeyi öğretecek bu kampanyaya desteklerinden dolayı bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Sağlıklı Gülücükler Kampanyası’nın yarın da, Mardin’in Ömerli İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda devam edeceği belirtildi.

Mardin
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 13:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?