5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Şahkulubey iftar yemeği verdi

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekim Şahkulubey'in Kızıltepe'ye bağlı Kırkkuyu köyünde verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü. Şahkulubey gelen konuklara teşekkür ettikten sonra bütün çalışmalarım ve çabalarım Mardin için olduğunu söyledi.

Şahkulubey'in iftar davetine Mardin Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Artuklu Üniversitesi Rektörü Serdar Bedii Omay, Vali yardımcısı Ferhat Özen, Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Mardin Belediye Başkan yardımcısı Zülfikar Gerkes, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Köyün otantik ortamında oruçlarını açan misafirlere daha sonra çay ve meyve ikram edildi. Kırkkuyu Muhtarı Musa Yiğit, "Bu kadar değerli konuğu köylerinde ağırlamaktan şeref duyduk" dedi.

Milletvekili Şahkulubey, Meclis'in (TBMM) tatil olmasından dolayı Ramazan ayını Mardin'de geçireceğini ifade ederek, "Bizler Mardin'e Mardinlilere hizmet etmek için varız. Mardin'le ilgili her türlü olumlu kararın takipçiyiz ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 85.106.227.xxx Tarih : 26.09.2009 04:09:10

akp ve devlet büyüklerine yemek vereceğinize fakirlere yardım etseydiniz daha hayırlı olurdu.