5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Şair Erzincanlı gönülleri fethetti

Mardin'de şiir dinletisi düzenleyen ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı, binlerce dinleyicisinin gönlünü fethetti. 

AK Parti Mardin Kadın Kolları'nın organizasyonuyla Mardin'e davet edilen ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı, Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı şiir dinletisinde sevenleriyle buluştu. Dinleti öncesi Mardin'in tarihi ve turistik mekanlarını gezen Erzincanlı, inanç ve kültür turizmi bağlamında son yıllarda adından sıkça bahsedilen Mardin'e övgüler yağdırdı. Şanlıurfa'nın 'Peygamberler Şehri', Mardin'in de 'Evliyalar Diyarı' bir kent olduğunu ifade eden Erzincanlı, "Birkaç kez Mardin'e geldim. Gerçekten de tarih kokan bu şehirde birçok medeniyetin izini görmek mümkün. Mardin'i gittiğim her yerde övgüyle anmaktayım ve gezilip görülmesi gereken bir şehir olduğunu anlatmaktayım" dedi. 

Spor salonunu dolduran binlerce hayranı karşısında oldukça duygulandığını söyleyen Erzincanlı, şiir dinletisini organize eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış'a teşekkür etti. 

Özellikle Hz. Muhammed'e (S.A.V.) atfedilen şiirlerle gönülleri fetheden Dursun Ali Erzincanlı, dinletiyi gece geç saatlerde bitirdi. Organizasyona, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ile AK Parti il ve merkez ilçe yönetimi de katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 17:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tanju derin IP: 212.175.112.xxx Tarih : 1.06.2007 15:03:17
ben dursun ali'yi gayet beğeniyorum onu muş'tada görmek isteriz