5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Saldırıda gelin ile damat da öldü

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde düğün evine düzenlenen silahlı saldırıda ölenler arasında gelin Sevgi Çelebi, damat Habip Arı ile köy imamı Kazım Ozan’ın da bulunduğu bildirildi.

Bilge köyünde eski muhtar Cemil Çelebi’nin kızı Sevgi Çelebi ile Diyarbakır’da oturan kuzeni damat Habip Arı, dün akşam saatlerinde akrabalarının da katılımıyla mutlu günlerinde bir araya geldi. "Kirli eller" Sevgi Çelebi ile Habip Arı’nın düğün gününü kan gölüne çevirdi.

Yapılan saldırıda gelin Sevgi Çelebi, damat Habip Arı, damadın annesi Kafi Arı, kız kardeşi 4 yaşındaki Ruken Arı (4), evde bulunan köy imamı Kazım Ozan da yaşamını yitirdi. Saldırıda damat ve gelinin yakınlarından 40 kişi de hayatını kaybetti.

 

AA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 09:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Hamit TAŞ. IP: 88.254.93.xxx Tarih : 5.05.2009 15:11:46

Böyle bir ilkellik,böylesine bir vahşet insan ruhunda derin yaralar açiyor.bu katiller de insan ruhu olsa böylesine acımasızca bir katliam yapmazlardı.onlarda kin ve nefret ,sağ duyularını körleştirmiştir.Günümüzde bu tür vaşetlerin hala yaşaniyor olması herkesi derinden üzdüğü gibi,toplumun herkesimindeki vatandaşa bir görev sorumluluğu getirmiyormu?.özellikle ünüversitelerimize,görsel ve yazılı medyaya büyuk görevler düşmüyormu?..