8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Sara hastası çoban ölü bulundu

Nusaybin ilçesinde hayvanları merada otlatan sara hastası çoban dengesini kaybederek düştüğü su kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kışla Mahallesi'nde oturan sara hastası Saruhan Erdiş(27), Nusaybin girişinde bulunan Nizamettinoğlu çiftliği civarında hayvanlarını otlatırken su kanalına düşerek hayatını kaybetti.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri çoban Erdiş'in cesedini Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemede şahsın hastalığından dolayı dengesini kaybederek su kanalına düştüğü ve boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Çoban Saruhan Erdiş'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 10:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
izzettin IP: 88.247.101.xxx Tarih : 29.06.2008 21:27:09

ben istanbuldayım annemden öğrendim boğulduğunu çok üzüldüm aynı mahalde oturuyoruz ben geçen sene gitiğimde gene bu hastalığa yakalnmış ailese bıçak çemiş hata damdan atlayım kenine bıçakla ölüme teşebüs etmişti öyle bir hasatlığı olan bir adamın çoban oması ne ifade eder anlayamadım allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum saygılarımla