7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

SBS birincisi Kızıltepe'den çıktı

SBS MARDİN BİRİNCİSİ KIZILTEPE'DEN ÇIKTI

26 Aralık 2009 tarihinde yapılan deneme sınavında Mardin birincisi, Kızıltepe Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Denli oldu.

26 Aralık 2009 tarihinde yapılan deneme sınavında, 417 SBS puanıyla Mardin il birincisi olan Kızıltepe Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7/A sınıfı öğrencisi Büşra Denli genelde de 91. oldu.

Denli, başarısı ile olarak, "Mardin birincisi olmak elbette beni çok mutlu etti. Benim böyle dereceler almamda en büyük katkıyı sağlayan anneme ve babama çok teşekkür ediyorum. Derslerimde yardımcı olan teyze ve amcalarıma ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Büşra'nın başarısını öğrencileriyle paylaşan Cumhuriyet İlköğretim Müdürü Ayşe Üşenmez Temel, "Büşra kızımızın başarısı öğrencilerimiz için iyi bir örnek olmuştur. Tüm zorluklara rağmen istenirse nasıl büyük başarılara imza atılacağının en iyi ifadesi olmuş olan Büşra'yı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Aynı okulda okuyan biri 5. sınıf öğrencisi Hasan Nasrullah Denli ile diğeri de 7. sınıf öğrencisi Kübra Denli kardeşlerin Kızıltepe'de yapılmış sınavlardaki başarıları dikkat çekiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:10:02
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 20:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?