2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Şehit sayısı 4 oldu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tekerleği patlayan zırhlı polis aracının devrilmesi sonunu 4 polis şehit oldu. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki polis otosu Mardin yolunda bulunan Devlet Hastanesi karşısında devrildi. Araçtaki 5 memur yaralandı. Yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken burada 3 memurun şehit olduğu bildirildi. Yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kuddusi Arısoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralı memurların tedavisi sürüyor.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Şehit olan polislerin isim ve memleketleri şöyle: "Aytaç Usta (Isparta), Hasan Babacan (Hatay), Mustafa Acar (Iğdır) ve Kuddusi Arısoy (Karaman)."

ŞEHİT POLİSLERİN CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE TÖRENLE UĞURLANACAK

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 'akrep' diye bilinen zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan polis memuru Kuddusi Arısoy da şehit oldu.

Sabah saatlerinde meydana gelen ve 3 polis memurunun şehit olduğu kazada yaralanan Kuddusi Arısoy, ağır yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Arısoy, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece kazada şehit olan polis sayısı 4'e yükseldi.

Kazada yaralanan polis memuru Ünal Gürel'in tedavisine ise Mardin Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.

Öte yandan şehit polis memurları için bugün saat 17.00'de Mardin'de uğurlama töreni düzenlenecek Törenin ardından Hasan Babacan'ın cenazesi, Hatay'a, Aytaç Usta'nın cenazesi Isparta'ya, Mustafa Acar'ın cenazesi Iğdır'a ve Kuddusi Arısoy'un cenazesi ise Karaman'a gönderilecek.
 

Zaman
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2011 Salı 16:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?