8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Sürekli namaz kılan cemaate ödül

Midyat ilçesinde Ramazan ayı boyunca sürekli teravih namazını takip eden ve namaz kılan cemaate çeşitli ödüller verildi.

Midyat'ın Ulucami Mahallesi'ndeki Gazi Camii'nde Ramazan ayı boyunca sürekli kılınan teravih namazının ardından cemaate tatlı, içecek ve gül suyu dağıtılıyor. Bunun yanında teravihe sürekli gelen ve kesintisiz devam eden cemaat arasında yarışma düzenleyerek çeşitli ödüller verildi. Ramazan ayı boyunca teravih namazını kesintisiz takip eden ve namazını kılanlar arasında kazanan kişilere tören düzenleyerek gömlek ve kitap seti hediye edildi. Gazi Camii'nde yapılan törene Müftü Abdurrahman İnanç da katılarak ödül verdi. Törende Ramazan ayı boyunca sürekli teravih namazını kılan ve takip eden Cengiz Tolon, Takyeddin Dağ, Şehmuz Acar, Veysi Akbulut, Beşar Akbulut, Cemil Yıldırım ve Mehmet Akbulut adlı vatandaşlara çeşitli hediyelerin ardından diyanet yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adilokay IP: 85.104.238.xxx Tarih : 28.09.2008 21:52:32

allah bizleri onların hayırlarından eksik etmesin allah onlara cennetinde güzel yer nasip etsin.ama bence çok saçma olmuş hediyeler sanki herkes kılsın herkes şeker gömlek alsın gibi.bu arkadaşlarımızın içinden öyle gelmiş bence büyük alimlerimiz onları bu ramazanda evlerine ekmek görüremeyen insanları sevindirsin bence.