5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Taraftardan mesaj kampanyası

Mardinspor taraftarları son çare olarak Gördükleri Mardin Valisi Hasan Duruer’e Maddi destek sağlaması için mesaj kampanyası başlattı.

Mardinspor taraftarları son çare olarak Gördükleri Mardin Valisi Hasan Duruer’e Maddi destek sağlaması için mesaj kampanyası başlattı. Mardinspor onursal başkanı Süleyman Bölünmez’in akaryakıt kaçakçılığı suçu işlediği gerekçesiyle tutuklanmasından sonra maddi kriz içine giren ve TFF 2.Lig 5. klasman gurubunda mücadele veren Futbol takımı, deplasman giderlerini dahi bulmakta zorlanıyor.

Mardinspor Futbol takımının taraftarları en son çare olarak gördükleri Mardin Valisi Hasan Duruer’e takıma maddi katkıda bulunması için mesaj kampanyası başlattı.Kampnyadan ilginç bir örnek,Pars_47 rumuzlu taraftarın gönderdiği mesaj şöyle: ‘’sayın değerli ve kıymetli valimiz öncelikle mardin’e hoş geldiniz yeni görevinizde başarılar dilerim. ben mardinspor taraftarları adına bu mesajı size yolluyorum mardinspor 41 yıllık mazisi olan bir kulup biz gençler olarak tek aktivitemiz olan mardinspor bu sezon kimse sahip çıkmaması bizi derinden yaralıyor oysaki mardin tanıtım açısında en önemli etkinliklerden olan futbol mardinsporu sahipsiz ve amatöre itmesi bizleri oldukçe üzüyor bügün statı yaklasık 7000 olan mardinspor bir maçta bu kadar insanı bir arada toplaya bilmek onur verici bir şeydir bir zamanlar süperlig hedefi olan ve sayın süleyman bölünmezle süperlige gitmek isteyen bir kulüptük ve süleyman bölünmez istifasından sonra herkes gördükü sahipsiz bir şehrin takımı olduk bu sahipsizlige bir son verilmesini arz ediyoruz sezonun ikinci yarısa sadece 5 gün kalmasına rağmen takım halen sahipsiz ve 3 lig kalkmasından dolayı belkide 41 yıllık mazisi olan bir kulup yok olacak sizden tek isteğimiz mardispora sms yoluyla kampanya başlatmak ve milletvekillerimizden mardinspora sahip çıkmalarıdır sizide 22 subatta oynanacak mardinspor -malatya bel. maçına davet ediyoruz’’

Mamak / Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 12:31:08
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 17:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?