7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Tarık Akan Savur'da

SİNEMA SANATÇISI TARIK AKAN SAVUR'DA

Mardin'in Savur ilçesine gelen sinema sanatçısı Tarık Akan, Savurluların büyük ilgisi ile karşılandı.

Mardin'in ender ilçelerinden tarihi ve turistik mekanlarıyla, yeşil bir platoyu andıran, mistik havası ile yerli ve yabancıların uğrak mekanı haline gelen Savur, bozulmamış doğa ve tarihi dokusu ile keşfedilmeyi bekliyor. Yerli ve yabancı turist akınına uğrayan şirin ilçede çekilen diziler ile ilçe adeta bir film platosu gibi duruyor.

Sevilen sinema sanatçısı Tarik Akan da bu şirin ilçenin doğal güzelliklerini görmek ve tarihi kenti gezmek amacıyla 3 günlük tatil için Savur'a geldi.

Savur Belediye Başkanı Şerif Eşref Ayaz'ın konuğu olan sanatçı Tarık Akan, Savurluların büyük ilgisi ile karşılandı. Sanatçı ile fotoğraf çektirmek için vatandaşlar adeta birbirleri ile yarıştılar. Belediye Başkanı Ayaz, ''Sanatçıyı ağırlamaktan dolayı çok mutlu oldum. Savur'un tarihi güzellikleri kendisine gösterme fırsatı yakaladığımız için çok mutlu oldum" dedi.

Sanatçı Tarık Akan da, "Savur'u görmekten dolayı çok mutlu oldum. Doğal güzellikleri ile adeta tarihte bir gezinti yaptık. Savurluların ilgisinden dolayı da memnun oldum. Herkesin Savur'un güzelliklerini görmesini isterim" şeklinde konuştu.

SİNEMA SANATÇISI TARIK AKAN SAVUR'DA
SİNEMA SANATÇISI TARIK AKAN SAVUR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 13:20:03
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 13:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?