7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Tek hedefimiz ligde kalmak

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Mardinspor, hayati önem taşıyan Malatyaspor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Sporcuların idmanlarda istekli olması teknik heyeti sevindiriyor. Kayyum başkanı Hıdır Aydın, yaptığı açıklamada, futbolcuların çok sıkıntılı günler geçirdiğini özellikle maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığını belirterek, "Son zamanlarda bildiğiniz gibi takımımız sahipsiz kaldı. Malatya maçı bizim için hayati değer kazandı. Ligde kalmamız için kazanmamız gereken bir maç. Tüm taraftarlarımızın maça ilgi göstermesini ve destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Mardinspor'un yeni teknik direktörü Nasır Belçi ise, "Yeni geldim ama futbolcularım çok gayret sarf ediyor. Yağmur çamur demeden çalışıyorlar. Şuan tek hedefimiz ligde kalabilmek. Futbolcularımı bu yönde motive ederek günde çift idman yapıyoruz. Buradan tüm taraftarlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum lütfen bu zorlu Malatyaspor virajında bizi yalnız bırakmasınlar. Bütün Mardinspor taraftarlarını maça davet ediyorum" diye konuştu.

TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 16:17:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 15:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?