8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Teknik Direktör Elik serbest

MARDİNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan ve 13 il'de sürdürülen yasadışı bahis skandalı soruşturması kapsamında gözaltına alınan Mardinspor Tekinik Direktörü Şekip Elik serbest bırakıldı.

Önceki gün gözaltına alınarak soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır'a götürülen Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik, dün akşamki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Şekip Elik'in serbest bırakılmasıyla ilgili bir durum değerlendirmesi yapan Mardinspor Kulübü Başkanı Tekin Alkan, Elik'in serbest bırakılmasına sevindiğini belirterek, "Bizler hukukun üstünlüğüne inananlardanız. Hukukun doğru kararı vereceğini biliyorduk. Olay vuku bulduğunda görüşlerimize başvuran gazetecilere; Mardinspor'un adının

böylesi çirkin olaylarla anılmasına izin vermeyeceğimizi söylemiştik. Şekip Elik gibi yıllardır özveriyle Mardinspor'da önemli hizmetler bulunmuş bir adamın yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alınması karşısında şokta olduğumuzu söylemiştik. Yargıya yansıyan olayla ilgili de daha fazla açıklama yapmaktan kaçınmıştık. Nitekim Şekip Elik, bu akşam (Dün akşam) serbest bırakıldı. Hukukun üstünlüğüne inanan bir insan olarak serbest bırakılan hocamıza güveniyorum, inanıyorum.

Zor günler yaşayan ve uzun yıllardır Mardinspor'a mesai mefhumu olmadan gecesini gündüzüne katarak hizmet eden bu arkadaşımıza sahip çıkmak sadece benim değil, ben Mardinliyim diyen herkesin de görevidir" dedi.

Gazetecilerin Elik'in takımın başında kalıp kalmayacağı yönündeki sorularını da cevaplayan Alkan, "Bakın bugün benim aynı zamanda doğum günümdür. Hocamızın serbest bırakılması benim için en güzel doğum günü hediyesidir. Hocamız tabii ki takımın başındadır. Şekip Elik, Mardinspor için çok önemli bir isimdir. Dün karşılaştığımız Tarsus İdman Yurdu maçında hocamız sahada olsaydı öyle sanıyorum ki sonuç çok daha farklı olabilirdi. Dolayısıyla ben bugün İstanbul'dayım ve en kısa sürede hocamla görüşerek ona olan güven duygularımı yineleyeceğim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 11:38:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 13:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?