3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Teknik Direktör Kartal istifa etti

Türk Telekom 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Mardinspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, görevinden istifa etti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Gençlerbirliği Oftaşspor maçında alınan 4-1'lik yenilgiden dolayı takımdan kendi kararı ile istifa ettiği öğrenildi. 

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nur Çelik, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Kulüp Başkanı Süleyman Bölünmez ile yaptığı görüşme sonucunda karşılıklı anlaşarak görevinden ayrıldığını söyledi. Çelik, büyük paralar harcanarak yapılan transferlerle takımı Süper Lige çıkarma hedefi için anlaştıkları İsmail Kartal ile son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı yollarını ayırdıklarını belirtti. 

Başarı nasıl doğalsa başarıya giden yolda yaşanan sıkıntıların da doğal olduğunu dikkat çeken Çelik, "Lig başında bizim belirlediğimiz hedefler vardı. Ligde şu anda hak etmediğimiz yerdeyiz. Ama çok da kötü durumda değiliz. Takımdaki uyum sorunu ve şanssızlıklar bizi olumsuz etkiledi. Taraftarların iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Cebinde simit parası olmayıp da takımını desteklemek için stada gelen insanlarımız var. Son zamanlarda da oklar teknik direktör üzerinde yoğunlaştı. Bizde takımda bir kan değişikliğinin olması için yeni bir karar aldık. Bu da son derece doğal. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz"dedi. 

Çelik, yönetim olarak teknik direktör arayışı içerisine girdiklerini ifade ederek, önümüzdeki hafta oynanacak olan Malatyaspor maçına ise takımın teknik menajer Şekip Elik nezaretinde hazırlanacağını sözlerine ekledi. 

İstifası ile ilgili kısa bir açıklama yapan Teknik direktör İsmail Kartal ise "Mardinspor'da kan değişikliğinin faydalı olacağına inanıyorum.
Kendi isteğim ile ayrılıyorum. Yönetimin bana gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Mardin'i ve Mardinspor'u sevdim ama istifa etmem gerekiyordu. Mardinspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 13:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?