7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Temizlikte eski sisteme dönüş

Bir yıldan beri hizmet satın alımı ile şehrin temizlik sorununu çözümlemeye çalışan Mardin Belediyesi eski sisteme dönme kararı aldı.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu yaptığı konuşmada ” Belediyeye yaklaşık aylık 140 bin ytl civarında maddi külfet getiren hizmet alımı suretiyle temizlik uygulamasından vazgeçerek temizlik işlerini işçilerimizle yapma kararı aldık.

Görevde bulunduğum müddetçe sizlerin sıkıntısı benim sıkıntım olmuştur.bu sıkıntıları periyodik dönemlerde çözümlemek için büyük mücadele verdim. Şu an kadroya alınmasını sağladığımız 345 arkadaşımızın mutluluğunu onlarlar la beraber ben de yaşıyorum.

Bizler bu kentin çocuklarıyız ve bu kente hizmet etmek için varız. Sizlerin de bizlere yardımcı olmasıyla daha iyi şeylere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

mardin belediyesi
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 14:04:01
Güncelleme :4 Ocak 2008 Cuma 14:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
t.acar IP: 81.215.61.xxx Tarih : 12.01.2008 15:23:06

mardinli olarak her zaman gurur duymuşumdur ama bilindiği gibi merdinimin en büyük sorunu çöp yani temızlik. gereği yapılırsa en çok sevinenler arasında olurum çünkü güzel mardinim ve güzel mardinimin güzel insanları daha iii şeyleri hakediyor sayın başkan başarılar umarım görevinizi başarıyla yerine getirirsiniz.