5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Üniversite kadrosu açıklandı

Mardin Artuklu Üniversitesi idari kadrosunu açıkladı. Rektör Prof. Dr. Serdar Bedii Omay kısa sürede güçlü ve işi bilen bir akademik ve idari kadro oluşturduklarını söyledi.

Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, üniversite idari kadrosunu basına tanıttı. Artuklu Butik Otel'de düzenlenen yemekli tanıtım toplantısına Mardin Valisi Hasan Duruer ve idari kadro personeli katıldı. Rektör Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, akademik ve idari kadroların işin ehli olan kişilerden oluşturulduğunu söyledi. Kısa sürede güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Rektör Omay, Mardin'e büyük bir üniversitenin yakıştığını vurguladı. Omay, "Kısa bir süre içinde akademik ve idari kadromuzu ehil arkadaşlardan oluşturduk. Arkadaşlarımız fedakar bir çalışma içindedirler. Mardin'e yakışır bir üniversiteyi hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

Omay, rektör yardımcılığına Prof. Dr. Gürbüz Aksoy'un, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Mehmet Akın'ın atandığını bildirdi. İdari kadroya yapılan atamalar ise şöyle:

''Murat Dilmen Genel Sekreterliğe, Şahin Arpağ Genel Sekreter Yardımcılığına, Bülent Ayanoğlu Özel Kalem Müdürlüğüne, Fahrettin Çiçek Yapı İşleri Daire Başkanlığına, Salih Nas SKS Daire Başkanlığına, Selim Öncü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına, Hasan Ekinci Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına, M. Fatih Yörük Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Halil Şimşek Personel Daire Başkanlığına, Sait Demirhan Strateji Daire Başkanlığına, Tevfik Yardımcı ise Öğrenci İşeri Daire Başkanlığına atandı.''

Artuklu Üniversitesi akademik ve idari kadrosunda kadın yer almaması ise dikkat çekti. Yemek, yerel müzik grubunun çaldığı şarkılar eşliğinde yenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
firaz mirza IP: 85.104.56.xxx Tarih : 29.03.2009 16:01:37

mardin in geleceği adına dileğimiz en iyisi....