7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Üniversite öğrencilerine yardım

Derik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde okuyan 140 öğrenciye nakdi yardım yapıldı.

Derik Kaymakamlığı SYDV tarafından, Türkiye'nin çeşitli illerindeki üniversitelerde okuyan Derikli 140 öğrenciye nakdi yara yardımı yapıldı. Öğrencilere yapılan para yardımı toplamının 40 bin 50 YTL olduğu öğrenilirken, Kaymakam Tarkan Keskin, imkanlar el verdiği sürece bu tür yardımların devam edeceğini belirterek, "Eğitim ve öğretime çok önem veriyorum. Çalışkan ve üniversiteye yerleşen öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Nakdi yardımdan faydalan öğrenciler ise Kaymakam Keskin'e teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Hamit taş. IP: 88.226.5.xxx Tarih : 29.10.2008 23:16:59

Eğitime olan duyarlılklarından dolayı, sayin midyat kaymakamına,ve Derik ilçe kaymakamına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. iki hafta önce,kızıltepe kaymakamlık toplantısında;maddi sıkıntı içersinde olan çalışkan üniversite öğrencilerine burs yardımı yapılabilmesi için kaymakamlığın ve belediyenın ortak bir eğitim fonu oluşturması önerisi getirmiştim.Ayni öneriyi kızıltepe belediyesine de yaptım.kızıltepeden ses çıkmadı.Ancak,çevre ilçelerden bu konuya el attıklarını görünce, sonsuz sevindim. yine teşekür eder saygılarımı sunarım. Göllü köy muh.A.Hamit TAŞ.