7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Üniversitelilerden kan bağışı

Mardin'de Altın Umut Derneği aracılığı başlatılan kan bağışı kampanyasına Artuklu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler de kan vererek destek oldu.

Artuklu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu amfisinde öğrencilere kan bağışının yararları hakkında bir seminer veren Dr. Çiğdem Özden, kan bağışı ile birlikte insanların kanları yenilendiği için kendilerini zinde ve dinç hissettiklerini söyledi. Seminere Artuklu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kadri Balcı ve Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ın eşi Yard. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar da katılarak kan bağışında bulundu. Kan bağışı kampanyasına Artuklu Üniversitesi öğretim görevlilerinden Dr. İbrahim Özcoşar, Yusuf Çiftçi ve Murat Dilmen de kan vererek katıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 18:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mahmut DEMİRKESEN IP: 88.254.95.xxx Tarih : 10.04.2008 23:13:13

Bu yönde çalışmalarından dolayı öncelikle Dr.Çiğdem Özden'e şükranlarımı sunuyorum ve de bu yolda başarılarının devamını diliyorum. Seminere katılan herkesede ayrıca teşekkür ediyorum ve bu tür insancıl hareketlerin ilçemiz olan Kızıltepe ilçesinede kaydırılmasını rica ediyor ve tüm halkın davet edilmesini diliyorum sadece ünilerde olmaması kanaatindeyim broşürler dağıtılabilir mesela halka bu tür konular hakkında