2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Yanan evin onarımını başkanı üstlendi

YANAN EVİN ONARIMINI BELEDİYE BAŞKANI ÜSTLENDİ

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında evi kullanılamaz duruma gelen Hüseyin Olgaç adlı vatandaşın evinin onarımını Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu üstlendi.

Şar Mahallesi'nde ikamet eden ve gündelikçi olarak çalışan Hüseyin Olgaç'ın yanan evinin onarımı ile ilgili tüm masrafları Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu üstlendi. Evin hanımı üç çocuk annesi Edibe Olgaç, dar günlerinde belediye başkanının imdatlarına yetiştiğini ifade ederek, "Üç çocuğumdan biri asker diğer ikisi ise okuyor. Eşim manavda gündelikçi olarak çalışıyor. Maddi durumumuz çok kötü. Buzdolabında yaşanan elektrik kontağı yüzünden evim yandı tüm eşyalarım kullanılamaz hale geldi.

Yangın günü belediye başkanı evimizi ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı. Bu dar günümüzde başkanı yanımızda gördüğümüz için çok sevindik. Başkanın bu hareketi bir nebze olsun bizlere dertlerimizi unutturdu. İlk defa böyle bir başkan görüyoruz. Başkanın yaptıkları yardım ve destek için çok teşekkür ederim Allah onu her türlü kazadanve beladan kurtarsın ben eşim ve çocuklarım her zaman başkana dua ediyoruz" dedi.

YANAN EVİN ONARIMINI BELEDİYE BAŞKANI ÜSTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 12:59:02
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 01:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?