8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Yardımsever polisler

Mardin Havalimanı'nda görevli polisler çevredeki köy okullarını ziyaret ederek öğrencilerin ihtiyaçlarını gideriyor.


Havalimanında görevli polisler, 9 köy okulunu ziyaret projesi kapsamında İl Merkezi'ne bağlı Sultanköy İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okulun spor, boya, badana malzemesi ihtiyaçlarını giderirken öğrencilere ise kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Havaalanı Şube Müdürü Cengiz Çakıltepe başkanlığında Sultanköy İlköğretim Okulu'na gidip çocuklara kuru pasta ve meşrubat ikramında bulunan polisler, okulun boyanması için de 100 kilogram boya yardımı yaptı.

Polisler, ayrıca 10 adet futbol topu ve çeşitli kırtasiye yardımında da bulundu. Köy okullarında okuyan öğrencilerin zor şartlar altında eğitim gördüklerini çok iyi bildiğini belirten Müdür Çakıltepe, yarının büyükleri bugünün küçüklerine bir nebze yardımcı olmak için çalıştıklarını söyledi.

Çakıltepe ayrıca, köy öğrencilerine polislik mesleği ve görevleri hakkında da kısa bilgiler verdi. Terörün, cehaletin ancak eğitimle yenilebileceğini bölge halkının çok iyi bildiğini anlatan Çakıltepe, köy çocuklarının daha iyi ve güzel bir ülkede yaşamak için daha çok çalışmaları gerektiği konularında öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.


Çakıltepe, köy okulu öğrencilerini uçağa binmeleri için havaalanına davet ederken, etkinliğe polis eş ve çocukları da katılarak çocuklarla kaynaştı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 12:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan khrmn IP: 78.135.24.xxx Tarih : 20.01.2008 06:24:27

her insan öyle düşünseydi şimdi bu halde olmazdı bak bizim tanımadığımız başka memleketten gelen polis ler fakirlere yardım ediyor bizim iş adamlarımız daha afaiz yapıyorlar havaalanındaki bütün polis lere teşekürlerimi iletip kendilerine iyi baksınlar