5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yemekteyiz birincisi Vali'nin yanında

Bir televizyon kanalının düzenlemiş olduğu yemek yarışmasında birinci olan, 2 metre 10 santim boyundaki Necmettin Atay, Mardin Valisi Hasan Duruer'i ziyaret etti.

Bir hafta boyunca 4 kadın yarışmacı ile yarışan ve yaptığı kaburga dolması ve fırında güveç ile adını tüm Türkiye'ye duyuran 40 yaşındaki Necmettin Atay'ı makamında kabul eden Vali Hasan Duruer, Mardin'i Türkiye'ye tanıttığı için Atay'a teşekkür etti.

2 metre 10 santim boyu ile katıldığı yemek yarışmasında Mardin'i tanıtan Necmettin Atay'ın sergilediği performans Vali Duruer'den takdir gördü. Atay, doğallığını hiç kaybetmeden yarıştığını söylerken Vali Duruer, "Bir hafta boyunca Mardin'in reklamını bütün Türkiye seyretti. Hem kültürünü hem de tarihi ve mahalli yemeklerini tüm dünya seyretti. Bu konuda Necmettin Beye teşekkür ediyoruz" dedi

Necmettin Atay ise yarışmada birinci seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Atay, "Bir hafta boyunca 4 bayan yarışmacı ile kıyasıya yarıştım. Yarışma sonucunda vatandaşların desteği ile birinci oldum. Kazandığım 10 bin TL ödülle çocuklarımı okutacağım. Zaten yarışmaya girerken de amacım kazandığım parayla çocuklarıma eğitim için daha iyi bir gelecek hazırlamaktı. Bunu da başardığım için çok mutluyum. Bu konuda bana SMS gönderen ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 16:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?