5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yeni kaymakam koltuğuna oturdu

Nusaybin ilçesine atanan yeni kaymakam görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Sakarya'nın Kaynarca ilçesine tayin olan Kaymakam Ersin Emiroğlu'nun yerine Denizli'nin Çardak Kaymakamı Yücel Gemici tayin oldu.

Nusaybin Kaymakamı olarak görevine başlayan Gemici'yi ilçede görev yapan basın kuruluşları temsilcileri makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Gemici, tarihten bugüne sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış Nusaybin'e atanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın başta can ve mal güvenliklerinin temini olmak üzere kamu hizmetlerinden eşit, hızlı ve etkili yararlanmalarını sağlamak ve devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları artırmak öncelikli hedeflerimiz olacaktır. Bu vesileyle bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan Nusaybinlilere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yücel Gemici 1972 de Yalvaç'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. 1989 yılında kayıt olduğu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994'de mezun oldu. 1996 yılında Isparta Kaymakam adayı olarak başladığı mülki idare mesleğinde Kavak- Samsun, Akkışla-Kayseri, Damal -Ardahan, Çardak -Denizli kaymakamlıklarında görev yaptı. İngilizce biliyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 14:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HALIL AKBULUT IP: 81.233.48.xxx Tarih : 5.11.2007 04:05:59

su kaymakamligi neden halk secmiyor anlamiyorum.demokrasiden bahsediyoruz ancak hic merkeziyetci zihniyetle demokrasi benzesiyormu,elma ile karpuz kadar farkli seyler.yinede basarilar umarim kisesel kimligi merkeziyetci degildir..