7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Yeni kaymakama 'sivil' ziyaret

Mardin'in Midyat ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri göreve yeni başlayan Kaymakam Mustafa Yılmaz ve Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi'yi makamlarında ziyaret etti.


Midyat'ın Sesi adlı platform bir araya gelerek, göreve yeni başlayan Kaymakam Mustafa Yılmaz ile Kayseri Disiplin Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Özer Tanrıverdi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Midyat Kaymakamı Yılmaz ve Emniyet Müdürü Tanrıverdi'yi ziyaret sırasında Midyat Sesi platformu üyeleri; İskenderun Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Bayar, Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Abdullah Akçay, Şoförler ve Otomobilciler OdasıBaşkanı M. Zeki Ayyıldız, Midyat Kültür Sanat Yardımlaşma ve Turizm ve Çevre Derneği Başkanı Ünal Günel, Özürlüler Derneği Başkanı Abdulhakim Yıldız, Süryaniler Kültür Derneği Başkanı Murat Aslan, Narlı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticisi Ramazan Baştuğ, Türk Kızılay Derneği Midyat Temsilciliği Başkanı Zeyni Gökçe, Mıhellemiler Derneği Başkanı M. Ali Aslan, Kuyumcular Derneği Başkanı Ali Aslan ve gazeteciler hazır bulundu. Kaymakam Yılmaz ve Emniyet Müdürü Tanrıverdi, ziyaretten çok
memnun olduklarını belirtirlerken Yılmaz, Midyat'ın sorunlarıyla birlikte mücadele ederek üstesinden gelineceğini söyledi. Yılmaz, "Her kesimden insanların desteğini de alarak büyük bir azimle çalışıp önemli projeleri birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Farklı inançların ve dillerin kavşak noktasında bir tarih ve kültür mozaiği olan Midyat gerektiği konuma taşınmalıdır. Biz de kurum olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu güzel ilçede görev yapmaktan dolayı çok mutluluk duyuyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 13:44:34
Güncelleme :17 Ağustos 2008 Pazar 13:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet şerif alökmen IP: 88.226.148.xxx Tarih : 18.08.2008 09:30:53

yenı gorevinizde midyat ilçemizi daha ıleri tayısak basarılı gorevlerınızde sıze basarılar dılerım..