5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yılmaz'dan nezaket ziyareti

Mardin'in Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Midyat Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahtiyar Yılmaz ve Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi ile birlikte Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ve korucuları ziyaret eden Kaymakam Mustafa Yılmaz, dernek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Yılmaz, Midyat'ta bulunan odalara ve derneklere fırsat buldukça ziyaret yapılacağını belirterek, "Geçici köy korucuları ve şehit ailelerinin bir çatı altında birleşmeleri çok isabetli ve yerinde oldu. Geçici köy korucuları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için hayatları pahasına fedakarca hizmet eden ve güvenlik güçlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Ülkenin bölünmez bütünlüğü için çalışıyorlar. Geçici köy korucularının özlük haklarını takip etmeleri ve bir dernek çatısı altında olmaları çok isabetli oldu'' dedi.

Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehmus Akbulut da ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ziyarete gelen Kaymakam Yılmaz, Jandarma Komutanı Yılmaz ve Emniyet Müdürü Tandrıverdi'ye teşekkür etti. Akbulut, "Derneğimizin mevcut sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı aktarmaktan mutluluk duydum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 12:24:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?