5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yılsonu sergisine büyük ilgi

Mardin Merkez Gazipaşa İlköğretim Okulu yıl sonu teknoloji tasarım ve resim sergisini açtı.
Gazipaşa İlköğretim Okulu'nun yıl sonu sergisine Mardin Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Atalay, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Atalay , "Bu serginin bu tarihi binada yapılması okula ayrı bir anlam kazandırmıştır. Her şey eğitimden geçer. Eğitimin yaptırmayacağı şey yoktur. Yeter ki alınan eğitim doğru yerde, doğru şekilde kullanılsın. Başta öğretmenleri olmak üzere bütün öğrencileri tebrik ediyorum Yoğun geçen bir eğitim ve öğretim yılı ardından öğrencilerimiz kendi yaptıkları el becerileri, resim, kağıt işlemeleri, ev maketlerini, oyuncaklar çok güzel. Öğrencilerimizin ne kadar zeki ve çalışkan olduklarını görüyoruz. Bütün öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.

Açılış kurdelesini kestikten sonra sergiyi gezen Atalay, yapılan eserler hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilerin yaptığı teknolojik tasarımlar ve resimlerin bulunduğu sergide en çok ilgiyi öğrencilerin yaptıkları Nasrettin Hoca resimleri çekti. Çok sayıda izleyicinin ve öğrencinin katıldığı açılış töreninin ardından, sergiyi gezenler teknoloji tasarım ve resimleri çok beğendiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 13:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?