5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yüksel'den Mardinspor'a büyük destek

Mardinspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları gidermek amacıyla düzenlenen gece için 500 davetiye satıldı. Davetiyelerin 250 tanesini satın alan AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel, gecede Mardinspor formasını da 5 bin lira vererek satın aldı.

Yay Grand Otel'de düzenlenen Mardinspor gecesine çok sayıda taraftar katıldı. Gecede folklor gösterileri yapıldı, mahalli müzik eşliğinde yemek yenildi. Mardinspor yöneticisi Hadi Çomaktekin, takımın maddi sıkıntılar içinde bulunduğunu, futbolculara moral pirimi vermek ve taraftarı bir yemekte buluşturmak için geceyi düzenlediklerini söyledi.

Mardinspor Kulübü eski Başkanı Süleyman Bölünmez'e, takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çomaktekin, "Futbolcularımıza moral primi vermek istedik. Bunun yanında taraftarımızla bir araya gelmek ve Mardinspor'u sahiplenme duygularını güçlendirmek istedik. Gece için 500 davetiye hazırladık. 250 davetiyeyi Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel aldı. Geri kalan davetiyeleri taraftarlarımıza sattık. Elde ettiğimiz 50 bin lira ile futbolcularımıza Elazığspor karşılaşması öncesi moral primi verdik. Emeği geçen ve destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede açık arttırmaya çıkarılan Mardinspor formasını Milletvekili Yüksel 5 bin liraya satın aldı. Sürpriz paket olarak arttırmaya çıkarılan kapalı kutuyu ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Sırrı Hamidi, 6 bin liraya aldı. Geceye katılan davetliler geç saatlere kadar yerel müzik eşliğinde eğlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 14:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?