5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yurt-yuva çocukları yemekte buluştu

Mardin Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 90 ve Konya'daki yetiştirme yurdundan gelen 15 öğrenciye Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ve dernek üyeleri tarafından yıl sonu yemeği verildi.

Yemeğe Mardin Vali yardımcısı A.Ferhat Özen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tayyar Süngü, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ile dernek üyeleri katıldı. w

Dernek Başkanı Demirkesen , Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan öğrencilere yıl sonu yemeği vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Dernek olarak biz bunu gelenek haline getirdik. Hem yurtta kalan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasını hem de eğlenmelerini amaçlıyoruz. Her fırsatta ve her zaman çocukların yanında olmaya gayret ediyoruz. Yurtta ve yuvada kalan öğrenciler derslerinde çok başarılı, bir anlamda biz bu başarıyı kutladık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 00:25:57
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 00:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?