29
Nisan
2024
Pazertesi
MARDİN

Yurtta kalan öğrencilere bayram harçlığı

Mardin Musa Cihaner Çocuk Yuvası’nda barınan 120 kız ve erkek çocuğu, aldıkları harçlıklarla bayram sevincini iki gün önceden yaşadı.

Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar için bayram öncesi bir gece düzenlendi. Geceye Vali M. Temel Koçaklar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Kısacık, Belediye Başkanı Metin Pamukçu, İl Emniyet Müdürü İsmet Taşhan ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Düzenlenen gecede, Garnizon Komutanlığı’nın orkestrası eşliğinde gönüllerince dans edip halay çeken çocuklar, bayramı erken yaşadı. Zaman zaman davetlilerin de eşlik ettiği eğlencede çocuklar, gönüllerince bir gece yaşadılar.

Gecenin sonunda çocuklara zarf içerisinde bayram harçlıklarını veren Vali M. Temel Koçaklar, yuva çocuklarına yalnız olmadıklarını, her fırsatta yanlarında olduklarını belirterek, "Yuvada kalan çocuklarımız oldukça iyi şartlarda barınıyorlar. Bizler de fırsat buldukça yuva çocuklarını ziyaret ederek hem moral veriyor hem birlikte güzel zaman geçiriyoruz. Hem biz hem onlar bu ziyaretlerden mutluyuz" şeklinde konuştu.

mardin
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 13:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?