7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Yuva çocuklarına doğumgünü sürprizi

Mardin Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan Ocak-Şubat ve Mart ayı doğumlu 33 çocuk için, Artuklu Kervansaray Otel'de Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ın eşi Arzu Kılıçlar tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.

Artuklu Kervansaray Otel'de yapılan kutlamaya, Mardin Belediye Başkanı'nın Eşi Ferda Pamukçu, Cumhuriyet Başsavcısı eşi Sevgi Yılmaz, İl Emniyet Müdürünün eşi Zehra Nalan Taşhan, İstanbul Haliç Rotary Kulübü Proje Koordinatörü Nesrin Ercan, Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Şebnem Özinal, Mardin'de bulunan kadın sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Mardin Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ile dernek üyeleri katıldı. Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklara toplu doğum günleri düzenlemeyi gelenek haline getirdiklerini belirten Vali Mehmet Kılıçlar'ın eşi Arzu Kılıçlar, önce çocuklarla birlikte yemek yedi, ardından da yaptırdığı doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesti. Fırsat buldukça yuva çocuklarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Arzu Kılıçlar, "Her zaman söylediğim gibi, kendi çocuklarım için nasıl düşünüyor ve ne istiyorsam yuvada kalan çocuklar için de aynı şeyleri düşünüyor ve istiyorum. Yuva çocuklarımızın yalnız olmadıklarını her fırsatta yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum. Toplu doğum günü kutlamalarımız devam edecektir. Doğum günü kutlamalarına destek veren Artuklu Kervansarayı sahibi Sabahattin Evrelsen ile Kadın sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Doğum gününe katılan kadın sivil toplum kuruluşları temsilcileri evlerinde hazırladıkları pastaları çocuklara ikram etti. Mardin Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ile dernek üyeleri doğum günü kutlanan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Özel bir televizyon kanalına haber ve program hazırlığı için Mardin'de bulunan ve doğum günü partisine katılan sinema ve tiyatro sanatçısı Şebnem Özinal yuva çocuklarını sevindirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 16:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VEYSEL YADAR IP: 78.186.107.xxx Tarih : 18.07.2008 14:56:24

ALLAH ONDAN RAZI OLSUN BÖYLE GÜZEL BİR DAVRANIŞLARINA...