5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Yuvadaki minikler sünnet oldu

Musa Cihaner Çocuk Yuvası'nda barınan 16 çocuk, Vali Mehmet Kılıçlar ve eşi Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar'ın girişimleri sonucunda sünnet edildi.

 
Musa Cihaner Çocuk Yuvası'nda düzenlenen sünnet şölenine, Vali Mehmet Kılıçlar, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz ve eşi Sevgi Yılmaz, sivil toplum kadın kuruluş temsilcileri katıldı. Sünnet olan çocuklara önce Çimento Fabrikası Sosyal Tesisleri'nde yemek verildi. Daha sonra çocuklar, fenni sünnetçi Sait Uçar ve ekibi tarafından 'smart klemp' sistemiyle sünnet edildi.

Vali Mehmet Kılıçlar ile Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, çocuklara kirvelik yaptı. Sünnetin ardından çok amaçlı salona alınan 16 çocuğa, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar tarafından yarımşar altın hediye edildi. Çimento Fabrikası Genel Müdürü Kemal Doğansel ve eşi Dilek Doğansel de çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 
Arzu Kılıçlar, Genel Müdür Kemal Doğansel, eşi Dilek Doğansel'e ve sivil toplum kadın kuruluş temsilcilerine, çocuk yuvasında barınan çocuklara karşı gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, "Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Kendi çocuklarımız için ne iyilik düşünüyorsak yuva çocuklarına da aynısını düşünüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 13:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?